Mysmorgon

Idag blev jag väckt strax efter 7 av en hungrig Linnea. De va bara att gå upp och fixa frukost till oss båda. Cornelia fortsatte sova och sover än så jag och Linnea sitter och myser i soffan. För en gångs skull kan vi vakna i lugn och ro utan ett yrväder som springer omkring :)




Love second hand

Idag gjorde fynda jag rejält på second handen på torget. En fix-overall till Linnea, 3 tröjor och ett par leggings från polarn och pyret, ett par fodrade byxor från kaxs, en pippitröja, en tunika och ett par mysbyxor. Och allt de betalade jag endast 200 kr för! Helt sinnessjukt vad nöjd jag är! Jag hade bara fått byxorna från kaxs för 200 kr om jag köpt nytt. I love second hand <3




Intensiv dag

Idag har de varit full rulle hela dagen! Dagen började med att jag blev uppjagad av från sängen av att tjejerna slog på mig och skrek "kom", underbart! Sedan tog vi oss ner till öppna förskolan på förmiddagen och busade som vanligt. Vi mötte sedan upp Marielle och hennes barn för att gå hem till oss och äta lunch och leka. De blev ett himla liv på Linnea då hon var trött som bara den. Till slut tog vi oss ut till lekplatsen och lekte lite med grannbarnen. När alla gick hem tog vi oss en upptäcktsfärd på en outforskad skogsstig. Riktigt givande faktiskt, älskar att få vara med om Linneas nyfikenhet! Vi gick sedan hem och lagade mat, duschade och slappade. Sedan kom min vän Johanna på kvällsbesök och lekte med tjejerna. När jag lagt tjejerna snackade jag lite skit med Johanna och satte mig sedan för att plugga. Fick inlämnat en uppgift och de känns skönt!

Nu ligger jag parkerad i soffan och ska snart kolla på greys med min älskade man! Jag är så himla trött efter denna intensiva dagen så de känns som att jag ska somna när som helst!







Öppna förskolan

Just nu sitter jag i soffan på öppna förskolan och tittar på när tjejerna och deras kompisar åker rutschkana och leker för fullt :) har varit här hela förmiddagen och tog en lunchpaus till biblioteket med en av bästisarna, Isidora :) 




Hjärtskärande

Idag har vi haft en slapp dag inomhus. Vi har lekt, plockat lite och haft besök av tjejernas mormor. De älskar verkligen sin mormor och har en stark anknytning till henne. De märkts väldigt tydligt när hon ska gå hem. Då blir Linnea otröstligt och förstörd för att mormor ska gå hem. Det lägger sig ganska fort efteråt men de är jobbigt att se henne så ledsen :( 

Nu har jag precis stängt ner datorn för kvällen och idag slutförde jag en uppgift och gjorde 80 % på en annan som jag skickar in imorgon. Just nu är de psykiatri som jag läser och jag måste säga att jag tycker att det är himla intressant att lära mig mer om hur vi människor fungerar i huvudet. Kanske vore något sådant man ska vidareutbilda sig inom sedan? De får vi se då :)



Alldeles för tidigt

Jag blev lagom chockad när Linnea bestämde sig för att gå upp 05:30 idag! Min lilla tjej som alltid sover till minst 07, men inte idag. Jag fick gott masa mig upp och parkera mig i soffan. Jag tror att vi somnade om en stund båda två för sen vaknade Cornelia :) jag har inte riktigt vaknat till liv än, förhoppningsvis gör jag det när Emil vaknat och vi planerar vad som ska göras idag :)

Krossa fördomarna - check

Provet gick jättebra idag, fick A i slutbetyg på kursen. Är himla stolt över mig själv! Är så glad att jag spräcker fördomarna mot mig. Fick alltid höra att de skulle gå åt skogen för mig när jag blev gravid med Linnea. Men nu sitter jag här nästan 4 år senare med två barn, är hemmamamma och får högsta betyg i skolan. Och har därmed krossat fördomarna. Man kan lyckas trots att man får barn tidigt! Och det tar inte stopp för mig, jag ska förverkliga min dröm om en högskoleutbildning! Jag blir så peppad när det går bra i skolan, jag ska bannemig göra mina barn stolta :D




Soffhäng

Ligger just nu i soffan med medicinboken i högsta hugg, 3 timmar kvar till provet :) Linnea sitter och håller mig sällskap med ipaden, just nu spelas mormors lilla kråka på högsta volym haha. Vi skulle egentligen gått på teater nu, jag och Linnea, men hon ändrade sig och ville inte gå helt plötsligt. Inte mig emot, då får jag tid att läsa lite :)




Hej igen

Nu var det ett tag sedan sist. Vårt liv flyter på som vanligt med plugg, öppna förskolan och en massa bus. Jag har faktiskt gått och blivit en toppstudent haha, får A på alla inlämningsuppgifter. Ska skriva prov i medicin 1 imorgon och hoppas på sämst ett B, fick ju A i psykologi så de är ku inte omöjligt :) 

Barnen växer så de knakar. Cornelia har börjat prata och mest används "min mamma!!", ganska gulligt faktiskt :) Linnea är världens bästa storasystoch tar hand om sin lillasyster och lär henne nya grejer varje dag :)

Idag har i varje fall varit på öppna förskolan hela dagen fram till 15:30, sedan åkte vi och storhandlade. Linnea skulle därefter åkt till gymnastiken med Emil men hon ångrade sig och ville inte gå idag. Så då stannade dom hemma och lekte istället :)

Och just de ja! Vi har skaffat katt, 2 små kattungar vid namn Lotus och Tigra :)